Categories
Активности

Матурска екскурзија

Матурска екскурзија Политехнике – школе за нове технологије ове године обухватала је ученике III и IV разреда, а организована је на релацији Београд – Братислава – Праг – Дрезден – Праг – Беч – Београд, у периоду од 6. до 12. октобра.

У реализацији туристичке агенције “Modena Travel”, са којом школа сарађује успешно и на обострано задовоњство већ осам година, матурска екскурзија окупила је већину ученика генерације на незаборавном дружењу.

Посету старим, културом и историјом истакнутим градовима средње Европе, обележило је добро расположење и ентузијазам и ученика и наставника. Током седам дана екскурзије обишли смо значајне културне споменике, али и нашли времена да се одморимо и забавимо. Политехника – школа за нове технологије, поносна на своје ученике, по повратку са екскурзије са ентузијазмом очекује “Звонце” – Сајам образовања – да још једном представи своја достигнућа и поносно укаже на јединство ученика и наставничког колектива у овладавању технологијама будућности, у атмосфери узајамног уважавања и заједничког рада.

opi06