Categories
Догађаји

Политехника на сајму образовања “Звонце” 2014.

На овом 7. по реду сајму образовања “Звонце”, као једна од малобројних средњих школа, поново се представила и наша школа. Као и сваке године, “Политехника” је уложила много енергије и добре воље да прикаже достигнућа школе и ученика. Гост-сарадник наше школе је и овог пута био Ален Пиљак, из клуба “Скоцкани”.

Делећи Халу 2 са излагачима у оквиру Сајма књига, “Политехника” је привлачила пажњу штандом са лего-роботима, CNC машином и радовима златара: многи посетиоци оба сајма свратили су, саслушали објашњења ученика и уверили се у могућности роботике и вештине наших ученика. Образујући смерове који одговарају савременим технологијама (техничаре за роботику, мехатронику, компјутерско управљање и компјутерско конструисање), као и старим и увек цењеним техникама златарства, наша школа вредно ради на даљој изградњи визије савременог стручног образовања, што је препознала и Радио-телевизија Србије, снимивши (за “Културни дневник”) репортажу о “Политехници” на Сајму.

Вредни и посвећени ученици (како садашњи, тако и успешни бивши), образовани и подржавани од стране стручног и једнако посвећеног наставног кадра, представљају понос наше школе и стога на Сајму образовања увек наступамо ведро и свамоуверено – имамо чиме да се поносимо!

Више о Сајму образовања “Звонце” можете да прочитате овде.