Упис 2017/2018.

[Пратите ову страницу – додатне детаље о упису постављаћемо пратећи динамику завршних испита и уписа!]

„Политехника – школа за нове технологије“ од 1. септембра 2017. биће на новој адреси: Аутопут 18, Земун (бивша зграда ТШ „Змај“). Преласком у овај простор, „Политехника“ напокон добија оно што заслужује: велики простор – учионице, кабинете, радионице, салу и терен за физичко – јер наши ђаци, врхунских достигнућа у својим подручјима образовања, заслужују један објекат.

Основци и родитељи основаца – пред вама је завршни испит, попуњавање листе жеља и, коначно, упис у средњу школу. Биће нам част ако одаберете „Политехнику – школу за нове технологије“, јер наша дуга традиција, добар програм и посвећени колектив омогућује да наредне године школовања проведете у окружењу које ће вас не само квалитетно припремити за савремени живот и запослење, већ и употпунити ваше најбоље године новим познанствима и доживотним пријатељствима!

Приликом уписа у „Политехнику – школу за нове технологије“, будући ученици неће морати да подносе Извод из матичне књиге рођених, с обзиром да је наша школа прва средњошколска установа која има приступ информационом систему еЗУП. Наша школа ће за своје нове ученике сама обезбедити овај документ!

Ове године уписујемо (смер: број одељења, укупан број ученика):

  • техничар за роботику: 1 одељење, 30 ученика
  • техничар мехатронике: 1 одељење, 30 ученика
  • машински техничар за компјутерско конструисање: 1 одељење, 30 ученика
  • техничар за компјутерско управљање: 3 одељења, 90 ученика
  • техничар за рециклажу: 1 одељење, 30 ученика

Ако су вам у међувремену потребне додатне информације о нама, наша тренутна адреса је:

Матична зграда школе,
Булевар Зорана Ђинђића 152а, Нови Београд

Како до нас:

donas

Телефони за додатне информације:

011/2697-230
011/2675-663

Добродошли!